|
||||
|
||||
Forum Yetkilileri Alınacaktır
Herkese merhaba, alınacak olan idari kardo aşağıdaki gibidir. Başvuracak veya başvurmayı düşünen kişiler için bir kaç not düştüm.
Yönetici; Kesinlikle alınmayacaktır. Domain, hosting, forum sahipliği vb kesinlikle, ortaklığı ya da satışı\deviri gibi bir şey söz konusu değildir. Teklif etmeyin. Admin; Admin yetkisine sahip olan kişiler tamamen forum yazılımı üzerinde full yetkiye sahip olacak benim ile birebir iletişime geçebilecek gerekli görüldüğü taktirde gerekli düzenleme ve değişikliği sormadan yapabilecektir. Ayrıca hostinge dosya yüklenmesi gereken işlem olduğunda koordine olup istediği şeyi uygulayabilecektir. Kısacası full yetki lakin! alt kademelerde görev yapmamış hiç kimseyi üst kademeye çıkartmayacağımı admin olmanın kolay olmadığını bilmenizi istiyorum.(genelde üst yöneticiliğe talep çok olduğu için burayı uzun tuttum maalesefki herkesi kabul edemiyoruz, başvuracak kişinin kesinlikle gerekli yetkinliklere sahip olması gerekmekte.) Süper Moderatör; Deneme Moderatörlük ve Moderatörlük yapmamış hiç kimseyi direk olarak Süper Moderatörlük görevine getirmediğimizi bilmenizi isterim. Süper Moderatörlük yapacak olan kişi ve ya kişiler forum içerisinde konu taşıma, kaydırma, kapatma, düzenleme, kullanıcı uyarma ve uzaklaştırma gibi bir çok yetkiye sahip olacaktır ve alt kademeden(moderatör, kategori moderatörü, deneme moderatör vb) sorumludurlar. Süper Moderatör olarak görev yapacak kişi, forumda uzunca zaman geçirmiş paylaşım ve mesajı olup aktifliğini korumuş kişileren seçilecektir. Moderatör; Moderatörler sadece "kategori moderatör"lüğü yapmış kişilerden alınmaktadır. Moderatör olarak görev yapacak kişi, forumda uzunca zaman geçirmiş paylaşım ve mesajı olup aktifliğini korumuş forum kullanmayı genel olarak bilen kişileren seçilecektir. Kategori Moderatörü; Kategori Modertörleri genelde kişilerin uzmanlığının ya da ilgi alanı olduğu kategorilerde yetkilendirilmektedir. Deneme Moderatörlüğünden, Kategori Moderatörlüğüne geçilmektedir. Deneme Moderatörler; deneme moderatörler forumumuzda her hangi bir üye bu bölüme başvuruda bulunabilir lakin! foruma katkıda bulunmamış, 1 aylık üyeliği 10 konusu, 20 mesajı bulunan ve foruma gerçekten değer katmayacak yada gönül vermeyecek kişileri kabul etmediğimizide belirtmek isterim. Deneme amacı ile en az 1 ay gibi bir süre deneme moderatör olarak görev verilecektir, ardından kategori moderatörü olarak devam ettirilecektir. Kişilerin daha önce aktiflik durumu, vBulletin ya da forum geçmişi ve tecrübeli olması durumunda yukarıdaki şartlar esnekleşecektir. Böyle bir durumda gerekli teklifi biz götürebiliriz kabul edip etmemek kişilerin taktirine kalmış. Herkese iyi forumlar |