|
||||
|
||||
ForumKahvesi.Com Açılmıştır.
Merhaba arkadaşlar;
Yaklaşık 15+ yıl önce takıldığım genel forum sitesini, sıfırdan kurarak tekrardan aktif hale getirdim. Eski güzel günleri yad etme adına, sizlerle birlikte bol paylaşımlı keyifli zamanlar geçireceğimiz bir ortam olmasını diliyorum. Genel Forum olarak kurduğumuz forum sitesi, alt yapısal olarak uzun soluklu olması adına ve genelde herkesin bu yazılıma alışkın olması sebebi ile vBulletin yazılımını tercih ettim. Lisanlı bir yazılımdır, lisans satın alınmış ve aktif edilmiştir kurulum düzenleme ücretli olarak yaptırılmamıştır bütün her şey el emeği göz nurudur. Bazı alanlarda hazır şablon yada grafikler kullanılmıştır. Bunlarında bazılarında uyarlama yapılmış bazılarında ise orjinalliği korunmuştur. Sitemizde hiç bir şekilde illegal içerik ve faliyetlere izin vermemekteyiz. Amacımız kimsenin hakkına da girmeden güzel zaman geçirebileceğimiz ortam oluşturmak. Şahsım adına şunu söyleyebilirim sitemiz herhangi bir iddaa üzerine kurulmuş bir forum değildir. Türkiye'nin en iyi, en hitli, en en en... demedim, sadece bulunduğumuz süre içinde kendimizi güvende ve keyifli hissetmemizi sağlasın, eğlenelim yeterli ForumKahvesi yıllar önce harika ötesi zaman geçirdiğimiz bir platform, bir araçtı. İnsanlara faydalı olmak, aradıkları bilgiyi sunmak, özelliklede kendilerinden bir şeyler ekleyip, bulmasına fırsat sunmak için varız.. Emeği geçen katkıda bulunan herkese şimdiden teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun. |
|
|||
|
|||
Cevap: ForumKahvesi.Com Açılmıştır.
Hayırlı olsun.
|
|
|||
|
|||
Cevap: ForumKahvesi.Com Açılmıştır.