ForumKahvesi.Com Açılmıştır.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

admin

Administrator
Yönetici
ÜYE
Merhaba
Forum sitemiz genel bir forumdur.
Alan adı eski köklü bir alan adıdır, hatırlayıp bilenler için eski günleri yad etme adına tekrar aktif ettim.
Bilmeyenler için ise bol paylaşımlı keyifli zamanlar geçireceği bir topluluk olmasını diliyorum.

Eski forum kullanıcılarının ve benimde platform tecrübesi vBulletin üzerine olsa da, günümüz teknolojilerine geçme vakti gelmiştir.
Bu sebeple eksiklerimiz olacak, hatalarımız olacaktır, günahı ve sevabıyla birşeyler yapmaya çalışıyorum.
Desteğinizi esirgemeyin ve karşılaştığınız eksik ve hataları lütfen bana özel mesaj yada forum içinde konu açarak bildirin.
Birlikte daha iyiye, sevgiyle kalın.

Son düzenleme:
Hayırlı olsun @admin (LitmuS) dostum. Senin olduğunu domaini ilk kaydedip bakım modundaki yazdığın açıklamadan anladım. :) Sanırım bu domaini ve bu siteyi düştükçe bi' 4-5 kere falan açtın. Benim nacizane tavsiyem, kapatmayıp ya da satmayıp ne olursa olsun devam ettirmen.

Biliyoruz ki teknik bilgi ne kadar yüksek olursa olsun; ekip olmadan, dönen bir aktiflik olmadan, çevre olmadan forumlar tutmuyor. Eğer bunlar varsa, yıl 2026 olmasına rağmen forum gayet de tutabiliyor. Yeni jenerasyondan kimseler olmasa da, bence senin benim gibi Google sıralamasına bakan ve "burası aktif mi ki acaba" diye ziyaret eden çok kişi olduğunu düşünüyorum. E SEO zaten bizim işimiz. :)

XenForo için otomasyonlar yapıldığını biliyorum. Benim forum anlayışıma göre -ki eminim senin için de öyle- etik ve bizlik olmasa da ticari düşünenler bu şekilde yapıp AdSense onayı alıyorlar, Google'dan hit elde edebiliyorlar. Otomasyonu kuruyorsun, her şeyi AI kendisi hallediyor. Sen de eminim denk gelmişsindir. Belki öyle bir şeyler de yapabilirsin, sadece nacizane fikir.

En son geçen yıl "Eklenti" nickiyle üye olduğunda konu içlerinden muhabbet etmiştik, bu kez de ben hayırlı olsuna geleyim dedim. Tekrardan başarılar dilerim. Umarım hedeflerine ulaşırsın.

• Geri